fanniiee.blogg.se

- Look like a girl, act like a lady, think like a man and work like a boss -

Hahaha... så dålig är jag...

Kategori: Allmänt

Jag rakade benen förut med min lilla epilator, för er som inte vet vad det är, det är en elektrisk liten maskin som man rakar benen med typ.. ^^ 
I alla fall, jag stod där, hade rakat ungefär hälfen av benet, lutade mig lite för mycket framåt och vips så hade mitt hår fastnat i maskinen... haha, så misslyckad är jag.. Batteriet tog slut tack vare detta, så jag fick stå och vänta på att den skulle ladda lite så att jag kunde raka färdigt benet... hahaha.. jaa.. de var det jag ville säga! 
Puss & hej! 

Tjatja bitches!

Kategori: Allmänt

Haha.. Idag så var jag i skolan först, och vi håller på med ordklasser i Svenskan. Vi ska göra en film med en viss ordklass, jag är i en grupp med Clara, Johan och Felix (y) Det är första gången någonsin jag får vara i samma grupp som Clara typ.. haha. Vi har två ordklasser, så vi ska göra två filmer, utropsord och bindeord. Det första i utropsord filmen ska vara en scen där jag skriker ''SLUTA!' och slår till Felix, ohyeah! Haha, nu står jag här och tränar på att slåss mot en ihoprullad madrass... man tar vad man har! 
Efter skolan drog jag till konsten, och vi skulle skissa på en myt eller sagofigur av något slag, jag valde först att teckna en liten groda med en krona... men det kändes inte bra typ, så jag gjorde om, och tecknade två par håriga och äckliga händer som kom fram bakom sidan av ett hus med en fullmåne som bakrund osv.. Haha, svårt att förklara.. meen ungefär så här såg händerna ut.
Bilden är från filmen Wolfman.
 

Efter konsten skulle jag gått på spinning core med mammi igen, men hon kände sig inte riktigt bra så nu tränar jag här hemma istället. Mage, ben och armar, wie (a)
 Ni får ha de gött! Nu ska jag fortsätta träna och dunka peppmusik, seeyaa!
Göllig..

S.M.I.L.E

Kategori: Allmänt

Just girly things

Kategori: Allmänt

Är det bara jag?

Kategori: Allmänt

Är det bara jag som tycker att väldigt många tjejer har börjat använda keps, och skjorta är det asmånga som har! 
Och det här är ju något jag måste säga är..... awesome! Jag tycker det är as snyggt och nya skjortor kollar jag efter hela tiden, fast jag vet inte om jag passar så bra i keps... blö. Haha, på killar är det fettsnyggt i alla fall! (yyyy)
Tack o hej! 

Det här gick bra... haha

Kategori: Allmänt

Det där med en bloggpaus... ja, det blir nog ingen sådan förens jag åker till Turkiet denna veckan. 
Satt och kollade igenom gamla bilder, och jag hittade några som ni ska få se nu, jag igenom åren.. allt från jätteliten till för några år sedan.. haha söt.
 
HAHA.. charmig redan som liten...haha..
 
 

Den känslan...

Kategori: Allmänt

Den känslan man får när man lyssnar på låtar som får en att må bra och får en att minnas allt roligt och härligt man varit med om. + att man precis sett något man gillar.. hehe ^^ 
Happii

Bloggpaus.. typ..

Kategori: Allmänt

Jag har ingen lust alls att blogga, så jag tror att jag tar en liten bloggpaus nu ett tag. Jag kanske skriver något inlägg då och då om det är något jag vill berätta, men det blir inte alls ofta tror jag. Delar på facebook om jag skriver ett inlägg någon gång. 
Så puss & hej sålänge! 
Sött duckfejs.. 

Haha..

Kategori: Allmänt

Såg att jag fått skolkatalogen precis.. så jag checkade dirr! 
När man sedan kollar i skolkatalogen så tänker man ''åh, va alla ser bra ut!'' och sedan när man ser sig själv ''men nej du skojar, hur ser jag ut?!'' Haha, åh.. ja, det var det jag ville säga.. jag har inte städat än btw... busigt. 
Puss hej ! :*

Duktigt!

Kategori: Allmänt

Igår så var jag först i skolan, och efter skolan stannade jag där ett tag med Jonte och Wille. Dom knuffade på mig, retades och försökte trycka upp mig mot fönstret till Oliver och Edvins klass, där hela klassen satt och åt pizza.. haha, jag är mobbad. 
Lite senare på kvällen åkte jag till Träningskompaniet med mamma och körde spinning/core, så fett jobbigt.. men så fett värt efteråt! 
Bara för att vi varit så duktiga så köpte vi två räkmackor till middag och någon kräftröra i en avokado. Goooott!
 
Idag hade vi hemkunskap, och vi gjorde... har redan glömt av vad det hette.. ^^ Köttfärs i ett bröd typ.. aja, men det var asgott, och jag minns att det kom från Ryssland i alla fall.
 
Efter skolan skulle jag ha yogat..^^ men det blev inte av... Så jag tog lite kort och åkte longboard istället typ..
Och så den sista, haha.. ganska mobbad bild ändå.. men man ser ju att jag inte bara står still.. haha, typ.. ^^
Nu ska jag städa lite, hajhaj! / Fannyy

Hiss & diss

Kategori: Hissar & Dissar

Dagens hiss
Kramaaar, mysiga, långa, härliga kramar, haha gosigt!

Dagens diss
Dålig andedräkt... jag klarar verkligen inte av att prata med någon som har dålig andedräkt, som en person hade idag. Tänk om man själv har dålig andedräkt...:ooo
Nej, det tror jag inte att jag har faktiskt, jag tuggar Melonmint tuggummi hela tiden och jag tar mint munskölj på morgonen, wie duktig tjej! Älskar ju verkligen när folk luktar gott huvudtaget, så nej, dålig andedräkt skippar jag gärna!
 
Puss & kram :*
 

Hallå folket!

Kategori: Allmänt

Igår bowlade jag ju med Kjellmans, och jag vann! Awesome, fast jag gjorde inte en enda strike...-.- Varje gång jag sköt så var det en liten skitkägla som stod kvar, och så är det alltid för mig när jag bowlar.. :oo
Efter skulle vi köra till Coop och köpa snacks och sådant som vi skulle äta hos dom. Haha, jag hittade ett par solglasögon som jag köpte, på Coop? Haha.. jag gillar dom asmycket i alla fall.
 
När vi kom hem till dom så satte vi på en film, och det blev Never back down som jag föreslog, ohyeah! Jag kan nog aldrig tröttna på den filmen!
Här är en länk till en del i filmen jag älskar ---> http://www.youtube.com/watch?v=s3yGFUghqkw Låten är så sjukt go den med! Sämst kvalité på videon dock, men men..
Låten heter The red jumpsuit apparatus- False pretense, en annan go låt i filmen är The bravery- Above and below. 
 
Idag var jag och min familj och hälsade på Linnea på ålderdomshemmet, hon är en släkting till oss på något sätt tror jag, och hon är 95, 96 år nånting. Hon blev jätteglad när vi kom och hälsade på, och när vi skulle åka sen igen följde hon med oss till dörren och stod där och vinkade ända tills att vi åkt iväg och hon inte kunde se oss mer, så gullig är hon, alltid glad också.
Efter det åkte vi till mormor som precis kommit hem från Mallorca.
Och nu ligger jag här nyduschad, med dunkande musik och dör vid tanken att jag ska till skolan imorgon...
Puss Fannyy 
 

Lööördá

Kategori: Allmänt

Idag tog jag en riktig sovmorgon, love it. Hade världens mysigaste dröm också, vilket gjorde att jag inte ville gå upp..^^ 
Senare ikväll ska vi bowla med Kjellmans, har bestämt att jag ska vinna! 
Nog om det, om lite mer än en vecka drar jag iväg till Turkiet med bästavännen! Lääääängtar som tusan, vi ska träna varje dag, gotta oss med go mat, bada tills vi blir helt skrynkliga och framför allt sola som galningar! Förhoppningsvis kommer vi vara jättebruna när vi kommer tillbaka.
En till sak jag längtar enormt till är Transtrand.
Hoppas att det blir lika kul och mysigt som förra gången om inte bättre och mysigare! Det är ett sådant minne man kan tänka på när man är nere, och så blir man glad igen, otroligt goa minnen! Sitter här och ler nu när jag tänker på det, fy vad jag längtar! 
 
Nu ska jag nog börja fixa för ikväll, ha de! / Fanny

Friday

Kategori: Allmänt

Hallå!
Det hände en liten kul sak idag i skolan.. haha! Våran klass satt och kollade på en film, jag dag drömde mig bort och tänkte att personen brevid mig var en annan person, hehe.. var sjukt nära på att göra en sak, fast jag kom på att det inte var den personen jag tänkte mig brevid, haha.. så jag kom på det i sista minuten typ..
Synd att det inte var den personen bara.. 
 
Nu är jag hemma med Clara, och jaa.. nu har hon somnat... hahaha! 
Vi kollade på Never back down innan, asbra film! 
 
Ha de! / Fanny

Tjo!

Kategori: Allmänt

Idag så hade jag, Wille och Kajsa såhär kul på en lektion:
Hahaha... liiite klotter bara.. ^^
Efter skolan åkte jag till Kungsbacka och handlade saker med mammsen. Köpte en till sportbh till Turkiet, en skjorta och nya skor. Här är sportbh:n, skorna och skjorta ser några av er imorgon!
Kramiss / Fannyy

Movies

Kategori: Allmänt

Har suttit och kollat på massa bilder ifrån olika goa filmer, här är några!
 
Pirates of the Caribbean
 
She's the man

 
LOL
 
Grinchen..^^
 

The cat in the hat, haha..^^
Vissa bilder laggar och rör inte på sig... men de flesta ska göra det, vänta lite så borde dom röra sig.
Hahaha, det var det! Ha de fint! / Fanny

Ojojoj vad jag är grym på att uppdatera...

Kategori: Allmänt

Jag har haft fullt upp, så här kommer hela min helg!
Har fått en fråga om att jag skulle göra en bildbomb på min helg, jag har inte så jättemånga bilder från denna helgen, men jag kan göra en bildbomb på nästa helg om det händer något kul då :)
 
Lördag
I lördags var jag och Clara på Skördefesten på Tjolöholm, åt majskolvar och våfflor.
Efter det åkte vi hem till mig, och Kajsa kom lite senare och sov över hos mig i min lilla stuga. 
Lördagens outfit såg ut såhär:
 
Söndag
Haha, jaa.. söndagen var lite kul den! Vi skulle till Liseberg, jag, Clara, Kajsa, Oliver, Edvin, Jonte och Felix.
Vi skulle träffas på Kungsbacka station och ta pendeln in, pendeln hade precis kommit och Oliver hade inte kommit, haha. Kajsa hade ringt och frågat var han var, och han hade svarat att han var påväg. Kajsa ringde igen när pendeln började åka iväg, och han sa att han var på pendeln... så vi missade den och han kom med ...hahahahahaha, herre vad jag skrattade! Vi är så lyckade (y)
Så vi fick vänta på nästa pendel och Ollie fick vänta på oss i Göteborg.. haha!
-
Vi gick Gasten... åhh fyfan vad läskigt det var! Jag var tvungen att gå sist bara för att Kajsa ändrade sig precis när vi gick in och ville inte gå sist.. och dels för att det var en liten tjej och en mamma som inte ville gå sist heller, så vi två ställde oss efter dom, snälla vi är! 
I början gick det typ en vitlysande gumma som och skrapade med fingrarna i väggarna bakom mig, aslänge! Jag fick typ panik! Om ni gått Gasten så vet ni var det är en dusch på ett ställe där en kille brukar hoppa fram bakom  ett draperi. Där kom det ut en clown, och han hoppade över en liten vägg som är där, dom har ALDRIG gjort det förut! Men han här gjorde det, och gick leende efter mig, också aslänge tills jag fick panik och började springa nästan.. hahaha, gaah.. Sedan i slutet så kom det en jävel till bakom mig, och jag bara sprang som en galning ut ur huset livrädd, och sprang nästan över mamman och ungen...hehe..  Jag kunde inte andas normalt sen i någon minut, helvete vad rädd jag blev! Ska aldrig gå sist igen som jag brukar...
-
Lite efter det var vi var uppe vid Atmosfear, och helt plötsligt låg jag på golvet och dom andra bar runt på mig i armar och ben, dom bestämde sig också för att knyta ihop mina skor, och sedan putta på mig och dra iväg med mig så att jag skulle ramla...Haha, mobbare! :(
Senare kollade vi på fyverkerierna som var, fett coola var dom! Efter det blev det inte så bra... Killarna sprang iväg mot pendeln som gick om 7 min, men jag, Kajsa och Clara orkade verkligen inte stressa ihjäl oss.. och så ville vi prata och så med killarna på stationen, men det blev inte så.. dom tog pendeln och vi kom precis när den började åka iväg.. så vi satt där och pratade själva ett tag tills Kajsas mamma sa att hon kunde skjutsa hem oss. 
 
Nu ska jag lyssna på musik och chilla ihjäl mig, ha de! / Fanny

Skolaaa

Kategori: Allmänt

Vi har precis haft idrott, orientering... och jag och Clara fick springa som fan tillbaka till skolan, dagens motion!
Var röd som en tomat efter bara.. ^^ Fast nu har jag normal färg igen, haha!
 
Här är en bild på vad gjorde idag när jag hade tråkigt, en fiskbenfläta på min tröja.. :DD
Bilden är upp och ner, men det får ni leva med! Kraaamisss / Fannyyy

Over and over again

Kategori: Allmänt

Jag hittade en låt idag, den är ganska gammal men jag har lyckats att inte höra den förens nu, den är i alla fall galet grym! Lyssnar på den om och om igen, så jag kommer antagligen tröttna på den snart.. ^^
I wouldn't mind heter den, här är en länk till låten ---> http://www.youtube.com/watch?v=2qea3lLr5qQ
 
Nu ska jag snart iväg och träna, ska bara äta lite först, ni får ha det gött! / Fannyy
 

Pictures

Kategori: Allmänt



 
 

Studiedag

Kategori: Allmänt

Halloj!
Idag hade vi studiedag, jag var hos Clara och göttade mig. Åkte dit igår vid 10 på kvällen, haha.. vi kollade på en film och Clara somnade efter halva som vanligt.. Så jag låg där och kollade själv.
Vi vaknade vid 11 och åt frukost, sedan skulle vi kolla på en annan film men den funkade inte efter att Clara tryckt på en sak, haha! Så jag blev sur och så började hon retas med mig och efter det brottades vi runt på golvet, hahaha, jaa.. tur att ingen såg oss.. 
Efter det pluggade vi lite, och nu ligger jag här i min säng med en glasspinne i munnen.
 
Kommer inte på något mer nu, så här har ni lite bilder från Liseberg i söndags, det var fettskoj!
 
Puss & hej! / Fanny

Några personer till!

Kategori: Allmänt

Här är några till, det här är det sista. Jag verkligen tröttnat på detta, även om jag bara gjort det en gång, så jag tar bara de jag orkar...
 
Filip Hansson
En asgo kille som ser bra ut!
 
Amanda Johansson
En verkligen uursöt tjej som är jättejättesnäll, go med!
 
Kamilla Gutke
En vän i alla lägen, riktigt snäll och jättefin!
 
Clara Carlsson
Jaa.. en riktig skitunge som gillar att retas.. hahaha, nejdå fast jo.. I alla fall så är du grym min alldra bästavän! Mitt hjärta, älskar dig något enormt. Jag har nästan aldrig en tråkig stund med dig, och om det är en tråkig stund slutar det alltid med att vi inte orkar vara sura på varann och börjar flamsa med varann och skratta istället! 
Loveu bästa tjejen <3
 
Oscar Noden
En jättejättesöt kille som verkar asgoo!
 
Mathilda Nilsson
En jättesööt tjej som verkar hur snäll som helst!
 
Miranda Nordin
En underbar tjej som alltid är glad!
Du är hur snäll och go som helst och riktigt fin!
 
Robin Elofsson
En kille som ser jättebra ut, söt och verkar asgo!
 
Edvin Andersson
En så sjuuukt söt kille, som alltid är glad och go!
En av mina bästa vänner, riktigt schysst är du!
 
Nathalie Kronbäck
En riktigt fin tjej, go och schysst med!
 
Jonatan Holmström
En asgoo kille, sjuukt sööt och skitschysst också! 
 
Charlie Hagrenius
En kille som ser skitbra ut, verkar go också! 
 
Aurora Karme Nord
Riktigt söt tjej, som är as schysst och go!
 
Elsa Kayser
En galet söt tjej! Du är verkligen jättesnäll och go, jag har tyvärr inte träffat dig på länge.. :/ 
 
Edvin Torkelsson
Goa Edvin! Grymt schysst och snygg är du med! 
 
Kajsa Dolge
Min fina man, goo som tusan, och sjuukt söt! Pöss på daj :*
 
Christian Evertsson
Jättesöt kille, snäll och go med!
 
Wille Browaldh
Min söta fjortis kompis, haha.. åh det är så kul att retas med dig :D
Go och schysst är du med!
 
John Gerhardsson
En av mina bästa vänner, så grymt schysst och go så det finns inte! Du gör en alltid glad, och själv är du alltid glad med!
Riktigt söööt är du också!
 
Emelie Bengtsson
Riktigt fin tjej, go och snäll med!
 
Felix Kjellman
Så grymt snäll så det finns inte, även fast att du retas med mig ibland.. Go är du med!
 
Oliver Viberg
En av mina bästa vänner!
Riktigt fin, galet schysst och grymt go! Du ser as bra ut, och är en sjuukt gullig kille! 
Du gör mig verkligen alltid glad och finns alltid där för mig!