fanniiee.blogg.se

- Look like a girl, act like a lady, think like a man and work like a boss -

-Igår & Idag-

Kategori: Allmänt

Igår
Igår hade vi hemkunskap med en spanska lärare som hade noll koll.. Jag och Kajsi skulle göra purjolökssoppa eller vad det heter.. blääää.. Iaf, när vi skulle diska så tog Kajsa diskborsten med matrester på och tog mot mitt ansikte.. så jag backade med huvudet och BOM! så slår jag i bakhuvudet i en bokhylla, hahahaha.. klant..
Efter det så hade vi inriktingen, må bra. Vi skulle ut och gå i det fina vädret...eller inte, alla var helt pissblöta när dom kom tillbaka.
Jag och Clara gick ner till min farmor efter skolan och åt och sedan gick vi upp igen vid halv sex för att vi skulle kolla på 98:orna när dom tränade, killarna då. Plus att vi skulle säga grattis till Edvin (Torkel) som fyllde år, och så köpte vi en Cola och Daim som födelsedagspresent. 
När vi satt där på läktarn och kollade så skulle jag dricka ur min festis, Clara trycker på den skitmycket så att jag får upp festis i typ hela huvudet... och så satt jag där och hostade festis som en idiot och lät som ett monster medans jag försökte andas, och Clara satt bara där och garva ihjäl sig, vilket gjorde att jag också började skratta, det var inget vackert skratt.. och så sprutade det typ ut festis lite här och där... HAHAHA, fy vad äckligt ändå! :')
Det pinsamma var att några av spelarna tydligen kollade upp och undrarde vad det var som lät... åh, hahaha... jaja.. ^^ 
Efter det gav vi Edvin en grattiskram och gav han presenterna, sedan åkte vi hem.
 
Idag

Idag var jag i skolan först, och nu sitter jag här och väntar på Mollie som kommer snart. Hon ska sova här hos mig, det kommer bli supermyyysigt! Det kan hända att vi gör en video...kanske, kanske, kanske... men mer säger jag inte ;* 
Kram Fanny <3
HAHAHAHAHAHAHA, dog lite där..
HAHAHA...jag älskar den mannen.. så go så det finns inte!
 

Dag 11- Det värsta jag vet

Kategori: 16days

Det värsta jag vet är nog när man får falska förhoppningar, eller att man bestämt att man ska göra något med någon och så blir det inte av.
Människor som är falska och ljuger och sån skit är också något av det värsta jag vet. 
Slutligen så hatar jag såna där vidriga peddofiler och äckeln som försöker få med sig små tjejer in i deras bilar och sedan misshandla dom eller någon annan skit, fyfan.
/ Fanny 

Dag 10

Kategori: 16days

dag 1 - En bild på mig & en beskrivning om mig

dag 2 - Mina 3 favorit filmer.

dag 3 - 5 saker du inte kan vara utan

dag 4 - En bild på mig som liten.

dag 5 - Ett citat jag gillar

dag 6 - Mina rädslor.

dag 7 - En låt som berör mig

dag 8 - Såhär ska min drömkille vara

dag 9 - En bild på dig och en gammal pojkvän

dag 10 - En gammal och en nytagen bild på mig

dag 11 - Det värsta jag vet

dag 12 - 3 saker jag gillar och 3 saker jag ogillar.

dag 13 - En bild på mig och ett syskon.

dag 14 - Din profilbild på facebook.

dag 15 - En sak jag längtar efter.

dag 16 - En person som betyder mycket för mig.

En gammal bild på mig


En nytagen bild på mig


Hahahaha, lite skillnad ändå...

Kram Fannyy :))

Träningsdaaag

Kategori: Allmänt

 
Idag har jag varit duktig och tränat lite, dansat och hoppat runt, snart ska jag göra plankan, armhövningar och annan styrkeskit, önska mig lycka till!
Jag flyttade på studsmattan förut också, så då fick jag lite extra träning (y)
 
Träningsoutfiten dårå

 Puss&kram / Fanny
 
 

Dag 9- en bild på mig och en gammal pojkvän

Kategori: 16days

Min goa gamla pojkvän John, vi var tillsammans ett tag förra sommaren, nu är vi bara grymt bra kompisar!
Kram Fanny (:

Laalalalaa..

Kategori: Allmänt

Idag drog jag och Clara till Kungs en kortis, hon skulle köpa ett par byxor bara. Här är en finfin bild jag tog :))

Kraaaamiss / Fannii 

Dag 8- såhär ska min drömkille vara

Kategori: 16days

Min drömkille.. ja.. Nathan Sykes skulle inte vara helt fel! 
 
Ne, men min drömkille ska vara supersnäll, och finnas där för mig i alla lägen. Han ska vara rolig att vara med, få mig och skratta och må bra. Han ska kunna ge mig koplimanger och säga söta saker om mig, och så måste han gilla att mysa! Han ska helst vara lite mysig, krama mig och hålla mig i handen och sådant mysigt, det är aldrig fel. Han får gärna vara en sådan som tar första steget..
Han ska inte vara en player!..
Utseendet spelar inte så stor roll, han ska se bra ut bara, och så får han gäääärna lukta gott, stort + i kanten! ^^ 




Ha en go kväll! / Fanniibannii

Chilli'n

Kategori: Allmänt

Tjao!
Idag skulle våran klass ha tagit skolfoto, men nej, det var något som krånglade så vi ska ta det på onsdag istället. Ja, dagen var som vanligt, tråkigt ibland, kul ibland och så blev jag mobbad av Johan som vanligt, en helt vanlig skoldag alltså :)
 
Har precis varit ute och fotat lite, och då menar jag inte egopix ;)
Jag har också lyssnat på goa gamla låtar som jag inte lyssnat på, på väldigt länge. Här har ni några av dom:
Skillet- Comatose (y)
Slipknot- Snuff <3333
Neon hitch- Fuck U betta
Within temptation- Empty eyes (y)
Demi Lovato- Give your heart a break
Jessie J- Who you are
INNA- Wow <3
Britney Spears- Circus
Shakira- Give it up to me
Sådär ja!
Nu ska ni få bilderna jag tog idag + några andra bilder jag tagit.
 Nu ska jag nog kanske ut och springa lite, kramisss Fannyyy :))) 

Dag 7- en låt som berör mig

Kategori: 16days

En låt som berör mig är ''Hurt- Christina Aguilera'' börjar nästan alltid gråta när jag hör den.
''My heart will go on- Celine Dion'' gråter jag också till, det är mest för att jag gråter till filmen så ja.. det kommer liksom automatiskt då..:))
Det är dom jag kommer på just nu :)
 

That feeling!

Kategori: Allmänt

Den känslan när man har när man lyssnar på hög go musik och bara sitter och ler för sig själv, känner att man mår bäst i hela världen och tänker igenom massa otroligt härliga minnen med dom absolut bästa vännerna! Fyfan, vad jag älskar livet just nu! Och alla mina vänner såklart, tack vare er mår jag grymt bra, älskar er mest! Ni vet vilka ni är :)
Puss&kram / Glader :D
Här är några av 1000 andra grymma minnen från detta året! 
Fyfan vad jag älskar er.
 
 
 

My day

Kategori: Allmänt

Min dag idag då, jag har inte gjort så mycket, fixat lite här och där, dunkat musik, och så har jag pratat och hjälpt mamma med 80-tals kläder. Hon ska på en 40 års fest där det ska vara 80-tals tema och så. Mamma tvingade mig också att testa en body hon hade när hon var ung, hahaha! Här är lite bilder på det.
Ne, men vad säger ni, ska jag köra på denna stilen eller?.. hahaha, typiska 80-tals färger/mönster..:))
Puss&kram// Fannyy

Dag 6

Kategori: 16days

Mina rädslor
1. Haahaha, jaa.. som ni nog fattade på inlägget om tältningen, är en av mina största rädslor stora spindlar.
 
Hahaha, jag ryser...
Några äckliga filmspindlar dåråå..
Hahaha, skriker alltid i denna scenen i Sagan om ringen, ryser ihjäl och kryper ihop mig till en liten boll..^^
 
Samma i den här scenen i Harry Potter...haha, åh fyfan...
2. Mörker är lika hemskt det..

 
3. Vargar, såna som är i filmer ni vet, är inte lika hemskt men jag gillar dom verkligen inte...

Som Harry Potter vargen och varulven...usch...
 
Det var det, har inte så jättejättemånga rädslor, men dom jag väl har är jag livrädd för.
Kram Fanny (:
 

Tältningen dåråå..

Kategori: Allmänt

Fredag: Jag hann inte blogga igår, för jag hade fullt upp med att leva livet. Haha, men när vi kom hem till Clara åt vi lite först innan vi sedan satte upp tältet. När vi skulle hitta ett ställe att sätta upp tältet på, så gick jag först, jag gick rakt in i ett spindelnät, och upptäcker att en stor grön spindel sitter på mitt lår, hahahahaha... jag får panik och springer iväg och hoppas att den ska tappa taget om min byxa när jag springer, men nej.. Istället kryper den långsamt upp mot min mage, och jag vill inte röra den så Kajsa får komma fram och smätta bort den..hahaha.. Fattar nu efter hur jävla sjukt det såg ut.. haha, fyy.
Vi börjar sätta upp tältet iaf och vi ser bara mer och mer spindlar hela tiden, inga små svarta spindlar direkt, några gröna, några gula och några feta stora äckliga typ zebramönstade spindlar :s Kajsa tog upp en sån spindel på en pinne och började jaga mig med den, hahahaha... jag har aldrig sprungit så fort ;) 
När vi satt upp tältet gjorde vi tacos och åt, efter det lite senare gick vi ut till tältet, låg där och skrattade och snackade osv.. fett skoj :) Lite senare skriker Clara plötsligt till och säger att det var något som kröp på hennes lår, och vi gittar snart en stendöd spindel under henne typ.. haha, jag fick plocka upp den och slänga ut den på ett papper, stolt (a)
Senare, när typ nästan alla utom jag tror jag, hade somnat vid 4 någon gång, då det börjar regna... och det är inte lite heller.. det börjar läcka in i tältet och såsmåning om vaknar alla av att det blivit blött här och där. Vi bestämmer oss för att springa in när det är uppehåll, jag och Kajsa får gå tillbaka och hämta täckerna vi hade, när vi gör det ser vi en stor fet padda mitt på stigen. Tillslut sover vi alla 6 i Claras bäddsoffa som jag tror är för 2 pers egentligen, men det funkade hyffsat bra. 
Lördag: Vi vaknade, åt frukost och allt det. Jag hade med mig en liten flaska med Tabasco, som är en j*vligt stark sås som vi hade i guacomolen på fredagen. Kajsa tog en droppe på fingret och smakade, sprang sedan som en galning till John cola och drack bums, hahaha.. ;)) 
Killarna åkte hem efter vi ätit frukost någon gång. När dom åkt hem hittade vi en skateboard, så i gick på en liten promenad ner till en liten asfaltsväg vid Tjolöholm där vi kunde åka lite. När vi kommit en bit, ser vi att det har blivit översvämmning på grusvägen så alla blir pissblöta om fötterna, och Kajsa om hela benen.. hahahahaha, hon drog av sig byxorna och gick i en liten sjö som bildats på åkern, den gick till knäna på henne. 
Vi kom till vägen där vi kunde åka och jag testade själv först... hahahahha, jag var nära att slå ihjäl mig... Det gick bättre sedan efter ett tag när jag hållt i Clara när jag åkte (aa) ^^, fast jag tror inte jag ska bli proffs i att åka skateboard, men lite kan ju vara kul att kunna :)
Det var det, det blev grymt långt, men det var så kul! tack för att ni finns Claris, Kajsa, Ollie, Edvin och Johni, ni är guldvärda!
Hahaha :D
Kram Fanny..^^

Dag 4 & 5

Kategori: 16days

dag 1 - En bild på mig & en beskrivning om mig

dag 2 - Mina 3 favorit filmer.

dag 3 - 5 saker du inte kan vara utan

dag 4 - En bild på mig som liten.

dag 5 - Ett citat jag gillar

dag 6 - Mina rädslor.

dag 7 - En låt som berör mig

dag 8 - Såhär ska min drömkille vara

dag 9 - En bild på dig och en gammal pojkvän

dag 10 - En gammal och en nytagen bild på mig

dag 11 - Det värsta jag vet

dag 12 - 3 saker jag gillar och 3 saker jag ogillar.

dag 13 - En bild på mig och ett syskon.

dag 14 - Din profilbild på facebook.

dag 15 - En sak jag längtar efter.

dag 16 - En person som betyder mycket för mig.

Dag 4

Hahaha! gullig..

Dag 5

- It's hard to forget someone who gave you so much to remeber -

- Player är för nybörjare, kärlek är för proffs -

- Tror du på kärlek i första ögonkastet? Eller ska jag gå förbi igen? -

- En riktig kille älskar inte tusen tjejer, utan han älskar en en tjej på tusen olika sätt -

- If you want me, show me. If you need me, tell me. If I'm worth it, fight for me -

Tog 5 stycken bara för att jag inte kunde välja ett.. ^^

Puss&kram // Fannyy ((:

 

 

 

Spanskaa..

Kategori: Allmänt

Jag och Clara sitter på Spanskan och kom på detta:
Fantasifullt va? Det var jag som skrev det och Clara som kom på det :)
F för Fanny, E för Edvin, C för Clara, K för Kajsa, O för Oliver och J för John (:
Nu slutar vi så, hejdå! / Fanny <3 

Duktig tjej (a)

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit och tränat, lite nöjd med mig själv osv.. Jag måste träna lite nu, innan jag ska tävla om några veckor. Efter det vet jag inte vad som händer riktigt, har tröttnat på det bara...
Men nog om det, imorgon är det ju fredag för sjutton! wiieee! Första skolveckan avklarad änna.
Efter skolan imorgon så ska jag hem till Clara med Kajsa, Ollie och Edvin, Johni kommer lite senare också, han går ju på Varla så det tar lite längre tid för honom. Vi ska i alla fall tälta, ska bli superduperkul! Längtar som en galning typ..((:
 
Nu ska jag nog äta något och sedan lägga mig, så jag hör av mig imorgon // Kram Fannyy :))
 
 

Dag 3- 5 saker jag inte kan vara utan

Kategori: 16days

1. Clara Carlsson min alldra bästavän
2. Musik
3. Familjen
4. Sommareeen (L)
5. Mina underbara vänner och hehe..,parfym (särskilt killparfym) ^^
Det var de 5 sakerna jag kom på just nu, men nu ska jag dra och träna, hör antagligen av mig senare ikväll efter träningen / Kram Fanny

Bläää...

Kategori: Allmänt

Just nu är jag på superdåligt humör, mitt självförtroende ligger på 0% serriöst...
Har precis käkat kärleksmums och druckit varm choklad, bara för att jag inte orkar göra någon riktig mat. 
Här är lite bilder, orkar inte skriva något mer..
// Fanny 

Dag 2- mina 3 favoritfilmer

Kategori: 16days

1. She's the man
 
2. Titanic
 
3. Pirates of the Caribbean & Ice age filmerna, haha! (:
 
/ Fanny <3 

Då kör vi (:

Kategori: 16days

Nu kör jag igång den här saken då, här är 1:an.

dag 1 - En bild på mig & en beskrivning om mig

dag 2 - Mina 3 favorit filmer.

dag 3 - 5 saker du inte kan vara utan

dag 4 - En bild på mig som liten.

dag 5 - Ett citat jag gillar

dag 6 - Mina rädslor.

dag 7 - En låt som berör mig

dag 8 - Såhär ska min drömkille vara

dag 9 - En bild på dig och en gammal pojkvän

dag 10 - En gammal och en nytagen bild på mig

dag 11 - Det värsta jag vet

dag 12 - 3 saker jag gillar och 3 saker jag ogillar.

dag 13 - En bild på mig och ett syskon.

dag 14 - Din profilbild på facebook.

dag 15 - En sak jag längtar efter.

dag 16 - En person som betyder mycket för mig.


En beskrivning av mig, ja, jag är en tjej född -98. Jag har en lillebror som heter Dennis, 11 år är han, och så en mamma och en pappa såklart. Jag är en godisgris, och jag älskar att skratta och mysa. Mina närmsta vänner vet också att jag ääälskar killar.. :)) Haha, jag är ganska lat ibland, men är väl nästan alla, och jag HATAR stora spindlar och mörker! Jag gillar att teckna, alltså är bild ett av mina favoritämnen i skolan. Jag gillar också att åka utomlands, shoppa och dansa för mig själv. Jag hade 2 katter, fast dom båda dog för inte så längesen samma vecka, så nu vill jag gärna ha en kattunge. Jag har konfirmerade mig denna sommaren, vilket var awesome! Det var askul verkligen.

Min bästavän är Clara, hon är mitt allt. Pappa brukar säga att vi är som siamesiska tvillingar..^^ Sedan har jag jag ju massa andra goa vänner också, som betyder mycket, mycket för mig.

Nu tycker jag att det får räcka

Puss på er ;* / Fanny

Jaa..

Kategori: Allmänt

Det blev ju inte riktigt som jag tänkt, i lördags var vi och kollade på ''fotbollens dag'' jag, min familj och Clara. Det dom gör då är att dom delar in Fjärås fotbollsspelare i olika åldrar i samma lag, och så spelar dom matcher mot varann, där bara dom minsta får göra mål osv. Johan och Edvin, dom hade kommit för sent för att vara med, så vi satt och snackade med dom hela dagen.  
Edvin fotbollsproffset, suddig bild, men ändå ;)
-
På söndagen, när jag egentligen skulle börja med 16days, men jag hade fullt upp hela dagen! Det var en av dom roligaste dagarna på hela sommarlovet, vi skrattade hela tiden och hade askul! Jag, Clara, Edvin, John, Johan och Edvin (torkel) var det. Först var i och badade och spelade beach vollyboll i Vitastrand i Åsa, efter det gick vi till en pizzeria, och sen efter det glasscafét. MUMS!
Här kommer lite bilder.
 Sådär ja!
Jag kommer nog antagligen börja med 16days imorgon ist.
Så checka då.
Puss Fanny (:

16days

Kategori: 16days

Nu ska jag köra en sån här liten rolig grej ett tag, aa 16 dagar. Jag börjar imorgon :) 
Har gjort en kategori som heter ''16days'' där alla inläggen kommer ligga så att ni kan kolla på dom.

dag 1 - En bild på mig & en beskrivning om mig

dag 2 - Mina 3 favorit filmer.

dag 3 - 5 saker du inte kan vara utan

dag 4 - En bild på mig som liten.

dag 5 - Ett citat jag gillar

dag 6 - Mina rädslor.

dag 7 - En låt som berör mig

dag 8 - Såhär ska min drömkille vara

dag 9 - En bild på dig och en gammal pojkvän

dag 10 - En gammal och en nytagen bild på mig

dag 11 - Det värsta jag vet

dag 12 - 3 saker jag gillar och 3 saker jag ogillar.

dag 13 - En bild på mig och ett syskon.

dag 14 - Din profilbild på facebook.

dag 15 - En sak jag längtar efter.

dag 16 - En person som betyder mycket för mig.

Kram // F

Städtajm!

Kategori: Allmänt

Nu håller jag på att städa, har precis städat min toalett, och nu blir det mitt stökiga rum som nästa (n) Efter det behöver jag dammsuga hela källaren, det nackdelen med att bo ensam i källarn... Men annars äre gött! 
Vi ska ha gäster ikväll, Alex, 15, Lina, 12, och så deras föräldrar. Det är därför jag städar, fast jag hade nog behövt det ändå dock.. Aja, nu ska jag fortsätta städa, det tar ett tag för mig.. för jag dunkar hög musik, och ibland måste jag bara dansa till det...^^ så vi hörs! Kraam // Fannyy :))
 

Dålig uppdatering, ja javet...

Kategori: Allmänt

Hahaha, det går inte så bra för mig känner jag... Men ibland orkar jag verkligen inte blogga, så det kommer nog kanske inte komma ett inlägg alla dagar.
Jag har iaf gjort hur mycket som helst nu när jag inte bloggat, varit med Clara mest.
Jag och Clara har badat 1000 gånger typ ^^
Har fått lite nya kläder också från H&M, igen.. :)) 
3 för 2 (y)
Ett par jeans också, mina nya favisar!
En till sak har jag gjort också...
Jag gjorde sönder mina solglassögon...:(
jaja, får la köpa nya då.
Puss Fanny ;*
 
 

Godnatt :*

Kategori: Allmänt

Sweetdreams // Fannii <33

Outfiten idag

Kategori: Allmänt

Jag har inte gjort något idag, chillaat bara (yy) 
Här är dagens outfit.
En liten fläta på höger sidan och en större på vänster.
Slapp stil.
Mina fina mysiga strumpor jag har idag också.
Mysimyyys! <333
Kram Fanny (:

Nyinköpt

Kategori: Allmänt

Det här köpte jag idag :D
Bea Body från Ginatricot bakifrån, shortsen hade jag innan ;)
Bea body framifrån, bara 149 kr.
Klänning, också från Gina, 199 kr.
 Sen ska jag köpa den här skjortan också, och få den i julklapp ^^
Yaaay! :DDD
Nu ska jag ligga och mysa med mig själv i sängen och lyssna på musik tills jag somnar, så godnatt! Kram Fanny <3

Varberg, here we come!

Kategori: Allmänt

Nu ska vi snart dra till Varberg och shoppa, jag och mamma. Vi ska hämta upp Clara vid hennes träningshall eftersom hon varit så duktig och varit och tränat nu på morgonen. Efter det ska vi hämta upp lilla mormor också.
När vi kommer fram ska vi nog äta lunch med en gång, på en Thai/sushi buffé som jag och mamma åt på förra gången vi var där, vilket var förra året. Det var jättego mat där! och jag åt mest sushisaker, sushi in my <3.
Vi måste också gå in i Ginatricot som jag skrev igår, fast jag kom på att jag bara har jättelite pengar kvar, damn. Så jag får försöka att inte slösa bort allt idag. 
Nu ska jag bara ut och kolla om det finns några mogna blåbär på våran stora blåbärsbuske och sedan borsta tänderna, sedan drar vi iväg! 
Puss Fanni :*

Ingen rubrik

Kategori: Allmänt

Tjena!
Idag har jag bara chillat och dansat lite Zumba, på kvällen sedan klippte jag mig också. Toppade det bara, för jag ska försöka spara till lite längre hår hade jag tänkt. 
Imorgon ska jag kaaanske till Varberg, med mammi och kanske Clara och mormor, får se om Clara kan. Hoppas på det! Ifall vi åker dit så MÅSTE jag in i Ginatricot, jag har kollat på deras hemsida och hittat massa snygga kläder som defenitivt ska provas om dom finns. Här är några av dom.
Det är mera klädesplagg än detta som jag gillar...så vi får hoppas att allt inte passar eller finns, så att jag inte blir pank..^^
 
Här kommer lite bilder.
 
Kraaamisss / Fannyyy

Dålig uppdatering...

Kategori: Allmänt

Sorry, har inte orkat, men här kommer det!
 
Söndag- Liseberg & mys
Japp, i söndags var vi på Liseberg, jag, Clara och Kajsa med några isländare från Claras pingisläger. Det var askul, och man lärde sig att prata lite bättre engelska på köpet.
Från vänster: Jaaag, Clara och 2 isländska goa tjejer.
Goa människor! 
Efter Liseberg skulle Kajsa och Clara sova över hos mig, fast först tog vi bussen hem till Clara för att hon ville hämta lite saker. Haha, när vi gick av smög Björn (killen längst fram på bilden) och Arnór (killen mellan Clara och Björn) av bussen där bak utan att deras tränare märkte det, haha! Vi snackade, skrattade och flummade totalt.
När vi sagt hejdå till killarna, åkte vi hem till mig, bäddade i stugan och satte på en film. Clara somnade efter mindre än halva filmen.. men jag och Kajsa låg och gapflabbade till filmen tills den var slut.
 
Måndag- Nadaaa
På måndagen gjorde vi typ ingenting, snackade och chillade bara (Y)
Clara åkte hem till sin ursöta kusin som var hos dem ganska tidigt, så det var jag och Kajsa mest.
 
Idag- Alva
Idag kom Alva till mig, vi hade jättekul och tjockade oss med hamburgare, glass, chokladbollar och popcorn framför Tv:n...^^ Vi kollade på ''She's the man 2 gånger och ''Mean girls 2'' en gång. She's the man är så braaa! 
 
Helt okej mage!
 Channing Tatum som var på bilden ovan, ett ord: HET! 
-
Vi målade naglarna också, det har jag inte gjort på evigheter nu, så här blev resultatet i alla fall.
Jupp, här kommer dagens outfit också.
 Det var det, ska försöka uppdatera bättre, see yaa! / Fannyy :))
 

Liseberg osv..

Kategori: Allmänt

Halloj!
Igår hade vi en heldag på Liseberg, jag, Dennis och Kusinernas familj. Vi åkte tåget in vid 12 någon gång, det var fett mycket folk där! Mellan 30 min- 1 timmes kö på allt... Men vi hade det kul ändå. Dom är lite yngre än mig och ville dock inte riktigt åka det jag helst ville åka, men jag fick med mig en av dom på Uppswinget och 2 av 3 på Kanonen, den minsta är Vilgot, han är 5 år och får inte åka så mycket. 
Vi stannade tills det stängde, 23.00. Tog tåget hem, haha, på tåget var killarna helt galna och övertrötta..Älskar när folk är det! Killarna är då min lillebror, Vilgot, 5 år, och Victor, 12 år. 
 
Idag så har vi varit i Freeport, köpte ett par svarta oäkta converse för bara 150 kr.. haha, undrar hur länge dom håller.
Nu ligger jag här nere på min matta i mitt rum, vi ska snart äta tror jag. 
Men jag får gå upp och vara lite social med mina kusiner nu innan dom åker hem till Borlänge imorgon, kram / Fanny <3
 
Hahaha, Vilgot spelar GTA... japp en 5-årig, nu kör vi..!
Gose <3
Han älskar att jag tar massa kort på honom ;)
Milo sötnosen